De ce acest curs?

Gendai Reiki Ho este o practică deprinsă în Japonia cu scopul autodezvoltării și transmiterii acestor învățături celor interesați.

Fiind o metodă japoneză, se bazează pe aceleaşi principii ca şi modelele japoneze de management şi este o cale practică de dezvoltare personală. Putem să îmbunătățim toate  aspectele personalităţii noastre, să atenuăm trăsăturile care ne dezavantajează şi să ne întărim calităţile care ne pun în evidenţă.

Este o metodă care ne ajută să ieşim din rutină, să gândim şi să abordăm situaţiile cu creativitate, să fim inspiraţi în tot cea ce facem în viaţa de zi cu zi, ne oferă vitalitate, rezistență şi susţinere.

Este o metodă autentică, răspândită în toată lumea, care oferă apartenenţa la un grup şi organizaţie internaţională, se ţin seminarii şi workshop-uri cu participanţi de pe toate continentele.

Cum se organizează cursurile?

Gendai Reiki Ho are mai multe nivele de pregătire, fără să fie obligatoriu parcugerea fiecărei etape:
– pentru managementul stresului recomand nivelul I, durează 5-6 ore,
– pentru dezvoltarea personală recomand nivelul I și II, durează 5-6 ore,
– pentru cei care doresc să aprofundeze şi să profeseze în acest domeniu pot absolvi în completare nivelul III şi IV.

Nivelul
Scop
Continut
Shoden, nivel I, prima invatatura
Cursul dureaza 1 zi,
5-6 ore.
Training pentru starea de bine;
tehnici pentru centrare si sanatate.
Deprinderea abilitatilor de practica Reiki.
Intrarea in rezonanta cu energia Reiki si predarea cunostintelor si tehnicilor de baza.
Okuden, nivelul II, invatatura avansata.
Cursul dureaza 1-2 zile,
5-10 ore.
Imbunatatirea abilitatilor practice.
Imbunatatirea abilitatii de rezonanta, invatarea a 3 simboluri, a tehnicilor avansate in beneficiul mai multor persoane.

La nivelul Shoden participanții vor dobândi abilitatea de a accesa energia Reiki se predau noţiunile de bază şi de practică, vor putea să se echilibreze singuri şi să ofere Reiki şi membrilor de familie. Nivelul acesta include şi exerciţii de reducere a stresului, de calmare şi de echilibrare, de încărcare cu forţă vitală. Somnul agitat va deveni liniştit şi odihnitor, participanții vor deveni centraţi şi inspiraţi în activitatea de zi cu zi.

Nivelul Okuden în primul rând ne ajută să ne dezvoltăm abilităţile dobândite la nivelul Shoden, participanții vor deprinde tehnici avansate și mai eficiente, vor aprofunda esenţa tehnicii Reiki. Exerciţiile şi tehnicile de la nivelul acesta sunt pentru redotbândirea vialităţii, pentru deprogramare de obișnuințe și deprinderi negative şi pentru eliberarea blocajelor.

Data următoarelor cursuri Gendai Ho:
1. Shoden,
nivelul I: 6 si 20 aprilie, termen de inscriere: 2 aprilie.

Cursul se va tine in intervalul orar: 10:00-16:00.

Adresa: Brasov, str. Lunga nr. 104 ap.2.

Participanții primesc suport curs, diplomă bilingvă și bon fiscal. Participanții din partea firmelor primesc în plus contract și factură pentru ”managementul stresului sau dezvoltare personală”.

Special – Cursuri de pregătire pentru Japonia

Doi Sensei, ținând cont de vârsta lui de peste 80 de ani, nu mai călătoreste în lume și ține cursurile doar acasă în Japonia. Conform discuțiilor avute, este dispus să țina cursul de formare pentru nivelul de maestru, nivelul IV, pentru cei care doresc să aibă acest nivel de formare atestat de domnia lui. Cei interesați pot urma cursurile de la nivelul I, II și III organizate și certificate de mine, detaliile programului deplasării la cursul din Japonia se vor stabili ulterior. Condiția de bază este ca între nivelul III și IV să existe practică intensă și acumularea experienței necesare obținerii nivelului de profesor.

Pentru detalii despre cursuri și traininguri vă stau la dispoziţie la contact@reiconsulto.ro

foto: primirea diplomei de la Hiroshi Doi Sensei, Japonia, 2015

eugen-in-japan4

foto: intalnirea maeștrilor Reiki cu Doi Sensei la Madrid (2015)

reiki-encuentro-espana-2015-10-11_00178-web